הכנת קפה בשטח הינה חלק מהתרבות שלנו ועצירה בלתי נפרדת במהלך הטיול. שלא נדבר על אמנות הכנת הקפה, עם הל בלי הל, כן מערבבים תוך כדי, קודם מרתיחים מים ואז מוסיפים את הקפה או שממש זאת לא הדרך – כל אחד ושיטתו.
גזיה היא חיונית בכל פק"ל שטח, למי שאוהב לחוות טבע ולהיות בחוץ, כל מי שמטייל, יוצא לקמפינג, נהנה מטיולי שטח, טיולי דיג או כל פעילות אחרת בשטח מומלץ שתהיה לו גזיה טובה!
כאשר אנו מדברים על גזיות לשטח, חשוב לזכור שהן צריכות להיות מותאמות לצרכים שלנו, פרקטיות, אמינות (כי אין דבר יותר מייאש מגזיה שלא מספקת את הסחורה) וכמובן קלות לשימוש.
אפשר למצוא היום לא מעט סוגי גזיות, אז איך נדע איזה גזיה מתאימה לנו? איזו מתאימה לקפה איזו מתאימה לבישול?
הכנו לכם מדריך מפורט שיכוון אתכם לעבר הבחירה הנכונה 😊
גזיות המתאימות בעיקר להכנת קפה וקצת יותר –

גזיה חזקה ויציבה שיושבת מעל הבלון.
החיסרון הבולט ביותר – מהרגע שהבלון נוקב אין אפשרות להפריד אותו מהגזיה עד שנגמר הגז בבלון וערכת הקפה צריכה להיות מותאמת לכך. בנוסף, ככל שיורדת כמות הגז בבלון כך גם הלחץ שלה יורד מה שמקשה על השימוש בה.


בשטח לא מכינים רק קפה, ויש גם לא מעט פתרונות נוחים לבישול – בין אם אתם מהמשקיעים בארוחות גורמה או מסתפקים ב"חמים וטעים" מהיר רק להשביע את הרעב אחרי יום טיול.

ישנם מספר סוגים שונים עם שינויים מסוימים בין הדגמים.
בלון הגז המתחבר אליה הינו בצורת בקבוק, מיכלי גז אלו הינם בעלות נמוכה יחסית ומספקים מענה אפקטיבי – תכולת הבלון קטנה יחסית ויתכן שבמהלך הבישול יהיה צורך לבצע החלפה של הבלונים. לרכישה באתר >>


הכירה עצמה קלה יחסית ולא תופסת מקום רב, אך מיכל הגז מצריך מקום וחשיבה מוקדמת. עם כירה כזו אפשר לבשל כמו בבית. לרכישה באתר >>
גזיות לשטח הן לא רק מוצר, אלא כלי שמאפשר לנו להתחבר ולשהות בטבע, לחוות את העולם ולהנות מפסק זמן במרוץ החיים.