חולצה ארוכה לנשים Outdoor Revolution Mila LS: שרוול ארוך להגנה מהשמש
Mila LS היא האחות הארוכה של חולצת Mia. היא עשויה מאותו פוליאסטר מנדף במיוחד, קלה ומתייבשת מהר, אבל עם שרוולים ארוכים שמגינים על הזרועות מהשמש. היא מתאימה ליום שבו יודעים מראש שיהיו הרבה שעות בשמש: הליכה בנחל פתוח בנגב, יום בחוף או טיול אופניים בשבילים.
כיסוי לזרועות בלי להזיע
השרוול הארוך חוסם את השמש מהזרועות, והבד המנדף דואג שהזיעה לא תישאר על העור. כך אפשר להישאר מכוסה ועדיין להרגיש נוח.
קלה ונושמת
החולצה קלת משקל ולא מכבידה, גם כשלובשים אותה שעות. בתרמיל היא תופסת מעט מקום, כך שאפשר להוסיף אותה לתיק גם ביום שמתחיל בחולצה קצרה.
שכבה ראשונה לערב
בערב קריר במדבר, Mila LS משמשת שכבה ראשונה מתחת לפליס. הבד המנדף לא שומר זיעה קרה על העור אחרי יום של הליכה.
שחור שעובד בכל מקום
הגוון השחור נראה מסודר ומתאים לפעילות וגם ללבוש יומיומי. קל לשלב אותו עם מכנסי טיולים, טייץ או ג'ינס.
איך לשלב בשכבות
בחורף היא נכנסת ראשונה, מעליה פליס ומעל הכל מעיל גשם או סופטשל. באביב ובסתיו מספיק לפעמים לשלב אותה עם וסט קל. בקיץ היא עומדת לבד, ומגינה מהשמש ביום שבו יודעים שיהיו הרבה שעות בחוץ.
ליום במדבר
בטיול במדבר יהודה או בנגב הצל מועט והשמש חזקה כבר מהבוקר. חולצה ארוכה, קלה ובהירה או כהה לפי ההעדפה, יחד עם כובע ושתייה מרובה, היא חלק מהלבוש הבסיסי שמאפשר ליהנות מהיום בלי להיחשף יותר מדי.
מפרט טכני
| חומר | פוליאסטר מנדף |
| משקל | קלת משקל |
| תכונות | ייבוש מהיר |
| שרוול | ארוך |
| מגדר | נשים |
| מידות זמינות | L, XXL |
| צבע | שחור |
מתאים במיוחד ל
- ימים ארוכים בשמש
- טיולים במדבר
- שכבה ראשונה בערבים קרירים
- פעילות ספורטיבית
למה לבחור ב-Mila LS
Mila LS נותנת הגנה מהשמש בלי לוותר על נוחות. היא קלה, מנדפת ומתייבשת מהר, ומתאימה לנשים שמבלות הרבה זמן בחוץ ורוצות שרוול ארוך שלא מחמם.

חוות דעת
אין עדיין חוות דעת