גרבי הליכה Thorlo KX Hiking: ריפוד בעקב ובגב כף הרגל
ה-KX Hiking של Thorlo היא גרב הליכה מרופדת שנועדה לפעילות אינטנסיבית ולשעות ארוכות על הרגליים. הריפוד מרוכז בעקב ובגב כף הרגל, האזורים שסופגים את רוב הלחץ, ובחלק העליון יש אזורי אוורור. זו גרב שמתאימה ליום טיול מלא ברמת הגולן, לעבודה בחניון לילה, או לכל מי שעומד ומתהלך שעות.
ריפוד בעקב וגב כף הרגל
העקב והחלק העליון של כף הרגל מקבלים ריפוד נדיב. בעקב הוא בולם את הנחיתה, ובגב כף הרגל הוא מקטין את הלחץ של השרוכים והלשונית, נקודה שהרבה גרביים מזניחות.
נידוף ואוורור למעלה
תעלות האוורור בחלק העליון מאפשרות לחום לצאת, והבד מרחיק זיעה מהעור. זה עוזר לשמור על רגל יבשה יותר לאורך כל היום.
מתאימה לנעליים אטומות למים
נעלי הליכה עם ממברנה שומרות את המים בחוץ, אבל גם נוטות לשמור את החום בפנים. הגרב הזו מתאימה לשימוש איתן ועוזרת להתמודד עם הלחות שנוצרת בתוך הנעל בימי חורף גשומים.
שתי מידות עד 47
הגרב זמינה בטווחי מידות 38-42 ו-43-47, כך שגם בעלי כף רגל גדולה ימצאו מידה מתאימה. גרב בגודל נכון לא מתקפלת מתחת לכף הרגל, וזה בדיוק מה שמונע שפשופים במסלול ארוך.
לעמידה ממושכת
מעבר לטיולים, הגרב נוחה לימים שבהם עומדים הרבה: הקמת מחנה, עבודה בחצר או משמרת ארוכה.
מפרט טכני
| סוג | גרבי הליכה מרופדות |
| ריפוד | עקב וגב כף הרגל |
| מגדר | יוניסקס |
| מידות זמינות | 38-42, 43-47 |
| צבע | זית |
מתאים במיוחד ל
- טיולי יום ארוכים עם נעלי הליכה
- נעלי GORE-TEX ונעליים אטומות אחרות
- עמידה ממושכת ועבודה בשטח
- טיולי חורף בצפון
למה לבחור ב-Thorlo KX Hiking
ה-KX Hiking נותנת מענה לשתי נקודות כאב נפוצות בהליכה: העקב שסופג את המכות וגב כף הרגל שנלחץ מהשרוכים. עם ריפוד בשני האזורים, אוורור למעלה וטווח מידות עד 47, היא גרב עבודה אמינה לכל מי שמבלה הרבה שעות בשטח.

חוות דעת
אין עדיין חוות דעת